Numansgors
duurzaam

Commissie Gors2025

Welkom op de website van de duurzaamheidscommissie van de VVE van het Numansgors, dit is de plek voor huiseigenaren om meer informatie te vinden over de verduurzaming van hun woning.

Zoals u in de nieuwsbrief heeft kunnen lezen, of wellicht was u een van de enthousiaste aanwezigen tijdens de informatieavond, zijn we als commissie druk bezig met initiatieven rondom verduurzaming van het Numansgors. En dat kunnen we alleen samen!

Dus woont u op het Numansgors? Kom naar de volgende bijeenkomst. Uw inbreng is zeer welkom!

Dit overzicht kan u helpen een keuze te maken uit de verschillende opties om van het gas af te gaan.


Wellicht komt u in aanmerking voor subsidie of een aantrekkelijke lening voor de verduurzaming van uw huis.

Benieuwd naar wat een gemiddeld Gors huishouden verbruikt en wat anderen aan isolatie hebben gedaan? Dit is wat andere bewoners hebben aangeven!

Door het organiseren van regelmatige bijeenkomsten willen we bewoners betrekken bij de verduurzaming van het Numansgors.


Het isoleren van uw woning is de eerste stap in de verduurzaming van uw woning. Niet alleen bespaart u hiermee kosten, u bent ook goed voorbereid op de energietransitie!

De door de overheid ingezette energietransitie is een belangrijke onderdeel van de verduurzaming.


De Wagening University & Research helpt het Numansgors om een toekomstplan te bedenken.

Samen met de Gemeente Hoeksche Waard doen we een haalbaarheidsonderzoek naar een collectieve warmtevoorziening.

Wilt u uw elektrische auto dicht bij huis op kunnen laden? Zo gaat dat in zijn werk!


Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld, ook op het Numansgors kunt u na overleg met het bestuur panelen plaatsen.

Samen streven we naar een duurzaam Numansgors waar we trots op zijn en dat helemaal klaar is voor de toekomst. Waar het fijn wonen, recreëren en werken is en blijft. Waar we kunnen blijven genieten van de natuur, de rust en de ruimte. En waar ruimte is en blijft voor verbetering en vernieuwing. Al dat moois willen we behouden, versterken en doorgeven aan toekomstige generaties.


Heeft u vragen?

Bekijk onze veel gestelde vragen of neem contact op via gors2025@the-wired.net voor meer informatie.